Annons:

Inför GTA: ”Vi är de enda som lanserat ett nytt hotellkoncept i Sverige på många år”

Ligula Hospitality Group är en av de nominerade i Grand Travel Award i kategorin bästa hotellkedja Sverige. Här berättar vd och ägare Uwe Löffler om 2019 och framtiden.

Varför finns Ligula Hospitality Group?

Ligula finns där för att supporta människor som av olika skäl behöver resa. Med ett av branschens bredaste utbud täcker vi alla typer av resandemönster.

Vad är ni mest stolta över när vi summerar 2019?

Att vi kunnat investera så stora summor i att lyfta våra hotell standardmässigt och därmed ytterligare förbättrat resan för gästen.

Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort och hur märker era kunder detta?

Vi är väl den kedjan som lanserat det enda nya hotellkonceptet i Sverige på många år, nämligen Motel L. Och av gästernas synpunkter är det konceptet mycket väl mottaget. Titta på Tripaviser.

Vad blir er största utmaning 2020?

Vi har utmaningar på många fronter. Vårt intåg i Tyskland skall bära frukt, vidareutveckling av våra olika koncept och förberedelser för 3 nya öppningar av hotell.

Ses vi på Grand Hôtel den 13 februari 2019? 

Vi kommer att vara representerade.

Grand Travel Award är Travel News äldsta och mest prestigefyllda utmärkelse. Det har delats ut 27 gånger och de allra flesta gångerna har det skett i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm med en efterföljande fest i Gyllene Salen.

Festligheterna inleds med Travel News Studio, ett seminarieprogram med keynote speakers från reseindustrin och samtal om turism och tillväxt. Reseindustrin är idag världens största näringssektor och sysselsätter 10 procent av världens befolkning. Vårt mål är att en gång om året samla reseindustrins viktigaste makthavare på scen och i publiken.

Biljettpriser 2020

Seminarium samt Gala (1695:- + moms)
Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.
Boka din heldagsbiljett HÄR

Gala (695:- + moms)
Du får (från kl 18.00), gala med prisutdelning, middag med tre glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din kvällsbiljett HÄR

Klara talare i år är Ibrahim Baylan, Sveriges näringsminister, Johan Elwin, grundare och CCO, Chief Commercial Officer på Etraveli, Europas största digitala resebyrå och Per Christiansen, marknadschef på Momondo. Per blev tidigare i år utsedd till Sveriges bästa marknadschef i reseindustrin av reklamtidningen Resumé. Erika Charbonnel är framtidsanalytiker på Kairos Future. Erika är ansvarig för området resor och turism på Kairos Future. Hon har många års erfarenhet av turistnäringen, både som egenföretagare, konsult och som verkställande chef. Niklas Zhovnartsuk kommer och berättar om hur Viking Line utvecklar Östersjötrafiken samt Johan Bergqvist, Industry Manager på Shibsted kommer och berättar om hur vår marknadsföring bäst når den unga digitala generationen.

Fler talare kommer att annonseras inom kort. Det övergripande temat på Travel News Studio i år kommer att bli reseindustrins tillväxt i Sverige och globalt.

De nominerade i Grand Travel Award utses av en namnkunnig juryn och vinnarna vaskas fram genom en stor undersökning. De anställda på landets resebyråer får svara på frågor om tre variabler: 1. service och support, 2. produktkvalitet och produktutveckling, 3. marknadsföring och branschaktiviteter.

Bara att vara nominerad i Grand Travel Award är förstås en mycket god kvalitetsstämpel.

Grand Travel Award är ett samarbete mellan Travel News och undersökningsföretaget Fürst Scandinavian Research AB.

Kommentarer är stängda.

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024