Annons:

Annons:

MSC Group lanserar “Explora Journeys”: ett nytt lyxvarumärke

Rederiet MSC Group kommer att låta bygga fyra nya lyxfartyg som en del av satsningen på ett nytt lyxvarumärke: Explora Journeys. Fartygen kommer att byggas av den italienska tillverkaren Fincantieri. Det första fartyget kommer att börja kryssa 2023. Därefter lanseras resten av fartygen 2024, 2025 och 2026. Detta enligt ett pressmeddelande från rederiet MSC Group.

Fartygen kommer bland annat att erbjuda nio stycken restauranger, tre utomhuspooler och 64 privata badhytter och en seglats tar minst sju nätter. MSC Group kommer att samarbeta med ett fåtal partners i Norden inom ramen för det nya varumärket. Det är inte känt vilka partners men enligt Claes Tamm, vd för MSC Group Scandinavia, ska det röra sig om en exklusiv samling samarbetspartners. Bokningar för jungfrufärden 2023 tas emot i höst i år. 

– Att bygga ett lyxvarumärke som kommer att omdefiniera kryssningsupplevelsen och skapa en egen kategori har varit en långvarig vision för mig och min familj, säger Pierfrancesco Vago, styrelseordförande för MSC Groups kryssningsverksamhet och bredare passagerardivision.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.