Annons:

Nominerade till Grand Travel Award utsedda

Nu är årets nominerade till Grand Travel Award klara. Några nytillskott som passerat nålsögat i år är Tour Pacific, Swiss, Holiday Inn och Qatar Airways.

Efter tuffa diskussioner och initierade förslag har till slut Grand Travel Award-juryn enats om vilka företag och branschpersoner som ska slåss om de åtråvärda vinnarplatserna i 14 olika klasser i resebranschens egen Oscarsgala. Vinnarna röstas sedan fram av närmare 600 resesäljare. Chefklassens vinnare röstas fram av 50 branschchefer.
– Förra året såg vi flera nya vinnare som Swanson´s Travel och Birka som för första gången slog Silja Line. Det ska bli mycket spännande att se vilka nya som tar steget upp på förstaplatsen i år, säger Katarina Myrberg, chefredaktör på Travel News och juryns ordförande.
I chefsklassen Årets Chef i Resebranschen är fyra tunga branschprofiler nominerade till den åtråvärda titeln: Eva Moen Adolfsson, vd för Resia, Bengt Roswall, vd Malmö Aviation, Frank Fiskers, koncernchef Scandic och Sam Weihagen, Nordenchef för charterkoncernen Thomas Cook (Ving).
Totalt kommer 17 priser att delas ut under kvällen, mer information om övriga de tre sista klasserna kommer inom kort.
Ny klass för i år är årets bästa Weekendstad, där metropoler som New York och London tävlar med helgstäder som till exempel Istanbul och Prag.
Prisutdelningen och galakvällen äger rum på Grand Hôtel, och arrangeras av tidningen Travel News för sjuttonde året i rad.
Läs hela nomineringslistan på grandtravelaward.se. Där kan du även läsa mer om evenemanget, juryn och se bilder från förra årets gala.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024