Annons:

Annons:

Ny VD för BWH Hotel Group i Skandinavien

Johan Michelson har utsetts till ny VD för BWH Hotel Group Scandinavia. Han ersätter Johan Kukacka som efter 17 år som VD går vidare till att fokusera på hotelloperatören Sleepingfox Hotel Group där han är delägare, enligt ett pressmeddelande.

Johan Michelson är för närvarande Sverigechef och vVD för BWH Hotel Group och kom till kedjan 2016 efter att tidigare haft ledande roller inom bland annat Scandic och Hilton.

– Jag tillsammans med Styrelsen vill verkligen tacka Johan Kukacka för hans engagemang och fantastiskt fina insatser, säger Reshi Chibba, Styrelseordförande för BWH Hotel Group. Under Johans ledning har kedjan haft en mycket positiv utveckling och gått från 32 till 160 hotell. Det känns samtidigt väldigt bra att Johan Michelson tar över som VD, han känner kedjan väl och har under sin tid som vVD visat att han är helt rätt person att leda oss in i framtiden.

Johan Michelson tillträder som VD den 15 september.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.