Annons:

SAS och Airtours i nytt fyraårigt miljonavtal

SAS och Airtours förlänger samarbetet om charter- och reguljärflyg i ett nytt avtal som löper till 2024, med start sommaren 2021. Värdet för kontraktet är drygt 800 MSEK över fyra år.

SAS kommer inledningsvis under sommaren 2021 att flyga Airtours kunder till och från Stockholm och Göteborg till en rad destinationer runt Medelhavet. Antalet destinationer kommer att utökas ytterligare till sommaren 2022.

– Vi är väldigt glada över det nya avtalet med Airtours. Chartersamarbeten är en viktig del i SAS strategi att säsongsanpassa kapacitet. Det är en positiv signal och vi ser fram emot att möta en ökande efterfrågan på resor, när världen nu så småningom öppnar upp i takt med att allt fler blir vaccinerade. Det innebär att fler och fler länder släpper sina reserestriktioner och att vi så småningom kan återgå till ett mer normalt resande. Det är många som längtar efter att återuppleva sina favoritresmål eller att upptäcka helt nya platser, säger Markus Ek, global försäljningschef på SAS i ett pressmeddelande.

2 kommentarer

  1. Urban: Den flygplanstypen på bilden tror jag inte ingår i avtalet. CRJ-900 har jag aldrig sett på ett resmål runt Medelhavet i SAS färger. 90 stolar är ingen chartermaskin.
  2. Urban: Bra att bilden har bytts ut mot en A320N.