Annons:

Annons:

Sommarflygningar i samarbete mellan BRA och Amapola

BRA:s rekonstruktion fortsätter enligt plan och som en del i det arbetar flygbolaget intensivt med att planera för en uppstart i höst. BRA har idag kommit överens med Amapola om ett samarbete under sommaren mellan den 15 juni och den 9 augusti. Det handlar om att Amapola sätter upp trafik till fem destinationer från Bromma till Malmö, Göteborg, Visby, Ängelholm och Halmstad, enligt ett pressmeddelande.

Parallellt med att BRA jobbar intensivt med den formella rekonstruktionen med allt vad den innebär så följer bolaget marknadsutvecklingen noga. Utvecklingen av Corona, dess påverkan på samhället, vilka myndighetsrekommendationer som förmedlas löpande och hur våra kunders resebehov bedöms vara nu och framåt. Analysen har stärkt bolagets övertygelse om att det är helt rätt timing att starta upp egen verksamhet i höst.

En mindre omfattning till att börja med för att sedan öka successivt, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Man bedömer också att det finns visst, om än begränsat, resebehov på marknaden redan under sommaren vilket öppnar upp för att upprätta viss flygtrafik.

– Vi har därför idag kommit överens om ett samarbete med Amapola som går ut på att de upprättar trafik mellan Bromma och Malmö, Göteborg, Visby, Ängelholm och Halmstad. Redan idag flyger de mellan Arlanda och Malmö respektive Visby men denna trafik flyttas till Bromma samtidigt som de startar upp de ytterligare tre linjerna. Det är helt deras produktion medan vi på BRA hjälper till att förmedla dessa flygningar till våra kunder fram till det att vi själva drar igång vår trafik igen. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder denna möjlighet, skriver Ulrika Matsgård på BRA i ett mejl till Travel News.

En kommentar

  1. Anonym: Är det inte bättre om BRA och Amapola går ihop istället. Amapola verkar ju kunna driva ett företag bättre än vad BRA kan, trots att det redan är resultatet av en sammanslagning

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.