Annons:

Annons:

Statea och TAK skapar analysplattform för besöksnäringen

Två av de ledande leverantörerna av data och analysverktyg för den nordiska och baltiska besöksnäringen – Statea och TAK – gör en gemensam satsning för att lyfta analysmöjligheterna för besöksnäringen till en ny nivå. Målet är att skapa en marknadsledande plattform med tillhörande tjänsteerbjudande för visit-organisationer, convention-byråer och andra kunder i destinationsutvecklingssegmentet, enligt ett pressmeddelande. - Samarbetet med Statea är ett logiskt och naturligt nästa steg i vår utveckling”, säger Pasi Nurkka, grundare och ägare av TAK. Redan från dag ett kommer vi att kunna paketera och erbjuda data på en detaljnivå som aldrig tidigare har skådats.

 Med data, kunskap och kundbaser som kompletterar varandra, tekniska plattformar som fungerar väl ihop, och matchande mål och ambitioner ser Statea och TAK enorm potential för gemensam affärsutveckling. 

– “TAK med sin gedigna erfarenhet från destinationsutveckling och besökarenkäter är den perfekta partnern för oss“, säger Johan Johander, grundare och ägare på Statea. “Vi har alltid stävat efter att expandera vårt tjänsteerbjudande med data, kunskap och verktyg som hjälper besöksnäringen att utvecklas, och genom det här samarbetet kan vi ta ett stort steg framåt i det arbetet”. 

I samarbetets första fas kommer en premiumversion av bolagens system att lanseras. Plattformen kommer att innehålla en bred uppsättning datakällor som ger branschen så många tänkbara perspektiv för analys- och utvecklingsarbete som möjligt. Ytterligare datakällor och marknadskunskap kommer att adderas löpande vartefter behov och önskemål identifieras. 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.