Annons:

Annons:

Succé för SJ:s Halloweentåg

SJ firade Halloween förra helgen med ett speciellt Halloweenpaket som tog resenärer med ett utspökat X 2000-tåg från Stockholm och Katrineholm till Liseberg och tillbaka. "Responsen från förra helgen var väldigt positiv" säger Christer Lundin, på SJ:s presstjänst. Nu på lördag avgår nästa tåg.

SJ firade Halloween förra helgen med att erbjuda ett speciellt Halloweenpaket som tog passagerare från Stockholm och Katrineholm till Liseberg och tillbaka. Nu på lördag avgår nästa tåg till vilket man har kunnat köpa speciella Halloweenpaket. På varje tåg har det funnits 200 Halloweenpaket att boka – och biljetterna sålde slut nästan direkt enligt SJ.

Responsen från förra helgen har varit väldigt positiv enligt Christer Lundin på SJ:s presstjänst.

– På nerresan var det en stor förväntan hos alla. Och på hemresan var alla trötta men glada.

Om SJ:s Halloweenpaket: Nu på lördag avgår SJ:s andra Halloweentåg. Avgångstid är 09:00 från Stockholm och 09:54 från Katrineholm. Resan tillbaka går 19:30 från Lisebergs station i Göteborg. Ombord på tåget dit kommer det att finnas spöken och häxor – och de som vill kan få en ansiktsmålning. På tillbakavägen får resenärerna glögg och pepparkakor. 595 kronor har passagerarna betalat för Halloweenpaketet som förutom tågbiljett också innehåller entré och fri åkning i de 29 öppna attraktionerna på Liseberg – och fri entré till skräckhusen.

 

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Regional Säljchef Resia Företag Södra Sverige & Köpenhamn
Sista ansökningsdag:
26 november 2018
Säljchef Resia Företag Västerås & Eskilstuna
Sista ansökningsdag:
25 november 2018
Sales Executive Leisure till Norwegian Air Shuttle ASA
Sista ansökningsdag:
30 november 2018
Greek National Tourist Organisation seeks 2 local employees
Sista ansökningsdag:
26 november 2018
Vi söker Event Sales Manager till CWT MEETINGS & EVENTS
Sista ansökningsdag:
20 november 2018