Annons:

Annons:

Succé för SJ:s Halloweentåg

SJ firade Halloween förra helgen med ett speciellt Halloweenpaket som tog resenärer med ett utspökat X 2000-tåg från Stockholm och Katrineholm till Liseberg och tillbaka. "Responsen från förra helgen var väldigt positiv" säger Christer Lundin, på SJ:s presstjänst. Nu på lördag avgår nästa tåg.

SJ firade Halloween förra helgen med att erbjuda ett speciellt Halloweenpaket som tog passagerare från Stockholm och Katrineholm till Liseberg och tillbaka. Nu på lördag avgår nästa tåg till vilket man har kunnat köpa speciella Halloweenpaket. På varje tåg har det funnits 200 Halloweenpaket att boka – och biljetterna sålde slut nästan direkt enligt SJ.

Responsen från förra helgen har varit väldigt positiv enligt Christer Lundin på SJ:s presstjänst.

– På nerresan var det en stor förväntan hos alla. Och på hemresan var alla trötta men glada.

Om SJ:s Halloweenpaket: Nu på lördag avgår SJ:s andra Halloweentåg. Avgångstid är 09:00 från Stockholm och 09:54 från Katrineholm. Resan tillbaka går 19:30 från Lisebergs station i Göteborg. Ombord på tåget dit kommer det att finnas spöken och häxor – och de som vill kan få en ansiktsmålning. På tillbakavägen får resenärerna glögg och pepparkakor. 595 kronor har passagerarna betalat för Halloweenpaketet som förutom tågbiljett också innehåller entré och fri åkning i de 29 öppna attraktionerna på Liseberg – och fri entré till skräckhusen.

 

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019