Annons:

Annons:

Succé för SJ:s Halloweentåg

SJ firade Halloween förra helgen med ett speciellt Halloweenpaket som tog resenärer med ett utspökat X 2000-tåg från Stockholm och Katrineholm till Liseberg och tillbaka. "Responsen från förra helgen var väldigt positiv" säger Christer Lundin, på SJ:s presstjänst. Nu på lördag avgår nästa tåg.

SJ firade Halloween förra helgen med att erbjuda ett speciellt Halloweenpaket som tog passagerare från Stockholm och Katrineholm till Liseberg och tillbaka. Nu på lördag avgår nästa tåg till vilket man har kunnat köpa speciella Halloweenpaket. På varje tåg har det funnits 200 Halloweenpaket att boka – och biljetterna sålde slut nästan direkt enligt SJ.

Responsen från förra helgen har varit väldigt positiv enligt Christer Lundin på SJ:s presstjänst.

– På nerresan var det en stor förväntan hos alla. Och på hemresan var alla trötta men glada.

Om SJ:s Halloweenpaket: Nu på lördag avgår SJ:s andra Halloweentåg. Avgångstid är 09:00 från Stockholm och 09:54 från Katrineholm. Resan tillbaka går 19:30 från Lisebergs station i Göteborg. Ombord på tåget dit kommer det att finnas spöken och häxor – och de som vill kan få en ansiktsmålning. På tillbakavägen får resenärerna glögg och pepparkakor. 595 kronor har passagerarna betalat för Halloweenpaketet som förutom tågbiljett också innehåller entré och fri åkning i de 29 öppna attraktionerna på Liseberg – och fri entré till skräckhusen.

 

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Avdelningschef reseproduktion
Sista ansökningsdag:
24 september 2018
Business Travel Consultant till Hogg Robinson Group (HRG)
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018
Inside Sales Representative
Sista ansökningsdag:
4 oktober 2018
Projektledare grupp & konferenser till AKI Travel
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018
Service and Sales consultant
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
18 oktober 2018