Annons:

Ticket-chefen spår rusch efter flygbiljetter vid midsommar

Än så länge är efterfrågan på flygresor något lägre än utbudet. Men bokningarna har börjat öka och snart kan ökningen bli betydlig. Det konstaterar biljettsajten Tickets marknadschef Michael Kapil för SVT Nyheter. – Vi förväntar oss en liten rusch efter sista minuten-resor i midsommar, säger han.

Det kommer samtidigt sannolikt att leda till att även priserna på flygbiljetter stiger och närmar sig priserna under ett normalår igen, menar han.

2 kommentarer

  1. Vera: Ja just därför att många vill resa redan vid midsommar borde E hälsomyndighet se till att vaccin pass skulle vara klar ,så att vi fullvacinerade ska inte behöva betala för PCR negativ test, eller antigen test.
  2. Tricky: @Vera. Nu är ju resande ingen mänsklig rättighet. Så bättre att se till att vaccinationspasset fungerar som det ska, innan det släpps. Istället för att stressa fram något bara för att folk "vill" resa .Buggar och andra fel får inte förekomma eftersom det förmodligen inte kommer finnas resurser på plats i Spanien, Grekland eller var man nu reser, att ta hand om passagerarna från ett fullsatt charterflyg vars digitala vaccinationspass inte fungerar.