Annons:

Premium

Travel News testar Swiss Air B777 Business Class till Miami

Från Arlanda till Miami finns många alternativ via städer i Europa som har nonstop-flyg till MIA. Travel News utsända Peter Hanneberg flög med Swiss Air via Zürich och testade deras Throne Seat i Business Class.

Tyvärr saknas direktflyg ARN–MIA, varför det blir 14+ timmars restid inklusive ett stopp. Jag ville flyga Star Alliance och valde Swiss International Air Lines via Zürich, summa 17 timmar varav 4 timmar i Zürich.

Swiss Air A320neo ARN-ZRH.

LX 1255 är ett av Arlandas många så kallade fakirflyg. Det blir så när man bor perifert i Europa. Med avgång 06:40 står jag i Business-kön före klockan 05 i ottan, efter att jag skrämts upp ur en vacker dröm redan 03:30 hemma i Nacka. Därav tillmälet ”fakirflyg”.

Vid incheckningen går Economy-kön snabbare, då en av BC-deskarna stoppar flytet när den tar hand om en trio ekonomiresenärer. Det orsakar en del irritation bakom mig. Damen i Swiss counter sorterar hjälpsamt fram mina två boardingkort under diskussion. Det finns nämligen ett problem med Swiss Air, som jag beskriver nedan inför sträckan ZRH–MIA.

Airbus A320neo ARN–ZRH

SAS-loungen är nästan tom på folk denna tisdag efter öppning 05:30. Normalt är den undermåliga loungen proppad med folk. Jag tar en cappucino och en kaka, eftersom maten här alltid är kall och oattraktiv. Hoppet står till Swiss Business Class’ frukost.

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024