Annons:

Annons:

Viking Line säljer M/S Mariella

Viking Line säljer M/S Mariella för närmare 200 miljoner kronor till Corsica Ferries med avsikten att ”förstärka bolagets finansiella position”. Bolaget uppger i ett pressmeddelande att försäljningen av M/S Mariella är ett ”led i att förstärka bolagets finansiella position”.

4 kommentarer

  1. Flygkonsult: Varför gör inte rederierna som flygbolagen? Dvs. Säljer fartyget till ett leasingbolag och gör en leaseback. Då får de loss både kapital och kan samtidigt upprätthålla trafiken på fartygets destinationer när pandemin minskat och trafiken börjat på nytt.
  2. Anonym: M/S Salmonella
  3. TopGun1: Jag är rädd för att Viking Line skulle tänkt på detta långt tidigare. För många fartyg har byggts i rederiet utan att stärka kassan. Man tror sig ha 'investera sig ur' konceptet skall rädda situationen...Så här har det varit i flera år, I'm afraid. Men det är få som vill lyssna på detta...Synd. Mycket synd. Nu sjunker konkurrenskraften mot de andra Östersjörederierna vilket är beklagligt.
  4. Läsare: Det finaste fartyget
Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.