Annons:

Annons:

Amira Roula är ny VD för Vector Nordic AB

Till ny verkställande direktör för Vector Nordic AB (publ) har utsetts Amira Roula. Amira efterträder Tomas G Olsson, som övergår till att vara styrelseordförande för bolaget, enligt ett pressmeddelande.

Amira Roula kommer närmast från Bentley Systems/Agency 9, där hon varit försäljningsansvarig för Norden. Amira har bland annat en masterexamen i Finans från Handelshögskolan och en kandidatexamen i Industrial Engineering & Management från Tekniska Högskolan.

Vector Nordic AB bildades för närmare tre år sedan på initiativ av SRF, Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen, för att underlätta för medlemsföretagen att skaffa finansiella säkerheter för de resegarantier som dessa enligt lag måste ställa. Vector förser nu researrangörer i samtliga nordiska länder samt i Estland med finansiella säkerheter för såväl resegarantier som de garantier som IATA och SilverRail kräver.

Kommentarer är stängda.

Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.