Annons:

Annons:

Amira Roula är ny VD för Vector Nordic AB

Till ny verkställande direktör för Vector Nordic AB (publ) har utsetts Amira Roula. Amira efterträder Tomas G Olsson, som övergår till att vara styrelseordförande för bolaget, enligt ett pressmeddelande.

Amira Roula kommer närmast från Bentley Systems/Agency 9, där hon varit försäljningsansvarig för Norden. Amira har bland annat en masterexamen i Finans från Handelshögskolan och en kandidatexamen i Industrial Engineering & Management från Tekniska Högskolan.

Vector Nordic AB bildades för närmare tre år sedan på initiativ av SRF, Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen, för att underlätta för medlemsföretagen att skaffa finansiella säkerheter för de resegarantier som dessa enligt lag måste ställa. Vector förser nu researrangörer i samtliga nordiska länder samt i Estland med finansiella säkerheter för såväl resegarantier som de garantier som IATA och SilverRail kräver.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019
Escape Travel söker digital marknadsförare
Sista ansökningsdag:
23 september 2019
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019