Annons:

Aurel Kristian Balika ny hotelldirektör på Quality Hotel Winn

Nu är det klart att Aurel Kristian Balika tar över som hotelldirektör på Quality Hotel Winn. Aurel kommer senast från rollen som Director of Food & Beverage på Quality Airport Hotel Gardermoen där han varit i 3 år, enligt ett pressmeddelande.

– Det första jag gjorde när jag fick beskedet var att hoppa i sängen av glädje och ringa min familj och berätta nyheten. Det glädjer mig väldigt mycket att få börja jobba med teamet på Quality Hotel Winn. Det finns enorm potential i hotellet som vi kommer fortsätta bygga på och vidareutveckla gästresan för familjer, sport- och konferensgäster, säger Aurel i ett pressmeddelande.

Aurel har över 15 års erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen i olika roller, bland annat har han jobbat som hovmästare, restaurangchef och ansvarig för möten och event. När han nu tillträder som GM på Quality Hotel Winn i juni är det med mycket energi och förväntan.

– Quality Hotel Winn är ett av våra uppskattade hotell i Göteborgsområdet. Närheten till Göta Älv och Göteborgs stad är ett perfekt läge för de som vill undvika storstadspulsen men ändå uppleva allt Göteborg har att erbjuda. Vi älskar att utveckla och pusha våra egna talanger till nya utmaningar internt. Aurels långa erfarenhet inom food & beverage kombinerat med drift är precis vad vi behöver på hotellet för ge hotellets medarbetare och gäster bra och roliga upplevelser. Jag är säker på att Aurel kommer axla ansvaret med bravur, säger Susanna Ståhl, Director of Operations för Quality Hotel Sverige.

  • Quality Hotel Winn ligger 10 minuter från centrala Göteborg och har 121 stycken familjevänliga rum, 11 konferensrum med kapacitet för 130 personer. Dygnetruntöppet gym finns i direkt anslutning och hotellet driver även restaurangen i byggnaden. Här bor du i ett lugnt villaområde med direkt anslutning till storstadens puls och allt Göteborg har att erbjuda.

Kommentarer är stängda.