Annons:

Annons:

Birka Cruises välkomnar styrman Sabrina Jikander ombord

Birka Cruises rekryterar Sabrina Jikander som andre styrman. Sabrina kommer senast från en befattning som voyage operator på Eukor Car Carriers och tillträder tjänsten hos Birka Cruises den 11 maj.

Sabrina Jikander rekryteras som andre styrman hos Birka Cruises. Sabrina har studerat på Sjökaptensprogrammet på Chalmers i Göteborg och har dessutom en reservofficersexamen från Försvarshögskolan. Hon har en bakgrund som bland annat officer i flottan samt andre styrman och Överstyrman inom Europafart.
– Vi hälsar Sabrina Jikander varmt välkommen till Birka Cruises. Med sin breda och gedigna bakgrund i branschen blir hon ett värdefullt tillskott till bryggan. På Birka strävar vi efter att vara en arbetsplats där våra engagerade medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter tillsammans skapar den innovationskultur som har gjort oss till Sveriges bästa rederi. Sabrina blir den första kvinnan på bryggan hos Birka Cruises, och vår målsättning är att fler  kvinnor ska ta plats även på andra traditionellt mansdominerade poster, som i maskinrum och kök, säger Satu Andersson, VD på Birka Cruises.
Sabrina Jikanders senaste sjögående tjänst var som Överstyrman på M/S Stena Foreteller. Sedan 2017 har hon arbetat iland. Hon kommer senast från Eukor Car Carriers där hon som voyage operator bland annat ansvarat för planering och schemaläggning av mellan tio och femton fartyg i Europa och Mellanöstern, en roll som kan beskrivas som sjöfartens motsvarighet till en flygtrafikledare. Nu ser hon fram emot att kliva ombord sitt nya uppdrag hos Birka Cruises.
– Jag längtar verkligen tillbaka till att vara till sjöss. Att få jobba på Birka öppnar upp möjligheten att få fortsätta min karriär som styrman i kombination med familjelivet. Jag ser väldigt mycket framemot att få komma ombord och utvecklas som styrman inom kryssningstrafiken, säger Sabrina Jikander.
 
 

En kommentar

  1. Stevvecems: Hydrochlorothiazide Aldoril Secure Medicine [url=http://cialibuy.com]cialis generic[/url] Buy Propecia Generic order cialis online Priligy Approbation De La Fda
Detur söker Nordic Sales Director
Sista ansökningsdag:
26 februari 2020