Annons:

Charlotte Holmbergh återvänder som kommunikationschef på Norwegian i Sverige

Norwegian fortsätter att växa i Norden och i Sverige, både genom att lansera fler direktlinjer och genom att anställa fler medarbetare. I augusti börjar Charlotte Holmbergh som Director of Communications and Public Affairs för Norwegian i Sverige, enligt ett pressmeddelande.

”Jag är otroligt tacksam över att Norwegian ger mig en ny chans och jag ser verkligen fram emot att få börja igen”

Norwegian drabbades hårt av pandemin och under 2021 genomgick bolaget framgångsrikt en rekonstruktion. Efter rekonstruktionen har bolaget återupptagit många linjer med fokus på Norden och Europa. Under sommaren 2022 erbjuder Norwegian 280 direktflyg, varav 55  är i Sverige. Som ett led i den fortsatta tillväxten anställer Norwegian Charlotte Holmbergh som Director of Communications and Public Affairs i Sverige, en tjänst hon tidigare haft. 

– Vi är glada över att Charlotte ska börja hos oss igen. Hennes många års erfarenhet från Norwegian och flygbranschen i kombination med hennes stora nätverk, gör henne till den mest lämpade kandidaten att fortsätta stärka Norwegians position i Sverige. Hon är varmt välkommen tillbaka till oss och vi ser fram emot att hon börjar igen, säger Esben Tuman, SVP External Communications på Norwegian. 

– Jag är otroligt tacksam över att Norwegian ger mig en ny chans och jag ser verkligen fram emot att få börja igen, säger Charlotte Holmbergh. 

Charlotte hade samma tjänst på Norwegian 2013-2021 men slutade på bolaget förra sommaren för att testa en helt annan bransch. Längtan tillbaka till Norwegian blev dock för stark och i augusti är hon tillbaka på Norwegian igen. Hon har över 20 år erfarenhet av kommunikationsarbete. Charlotte har en Bachelor of Science i Communications från Emerson College i Boston, USA och en Fil. Kand. i Statskunskap från Stockholms universitet. 

Kommentarer är stängda.

Aviareps Nordic söker junior PR-konsult
Sista ansökningsdag:
2 januari 2023
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022
Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022