Annons:

Annons:

Daniella Book är ny praktikant på Travel News

Daniella Book är ny praktikant på Travel News, hon ska bland annat arbeta med design, redigering och med Travel News Market. Här svarar hon på vår traditionella på-nytt-jobb-enkät.

Varför vill Daniella Book vara hos Travel News?
– Jag har länge varit intresserad utav resor och redaktion. Sedan ska jag arbeta mycket i Indesign och Photoshop hos er, vilket jag har erfarenhet utav.
Du ska bland annat arbeta med Travel News Market. Vad ska du göra där?
– Jag ska bland annat ha hand om dom grafiska delarna, arbeta mycket med Indesign & Photoshop samt vara med på mässan och hjälpa till att förbereda.
Berätta lite om dig själv. Vem är du?
– Jag är en tjej som brinner för att ständigt lära mig nya saker som intresserar mig, men även utvecklas. Utmaningar är det som får mig att utvecklas på bästa sätt. Jag har länge intresserat mig utav både grafisk design och foto, samt resor och kommunikation. Jag är väldigt flexibel och kan anpassa mig till olika människor samt miljöer.
Vad är du bra på?
– Det jag är bra på är att jag dels är otroligt professionell. Man kan lita på mitt ord. Har jag bestämt mig för något så ser jag till att det blir så. Jag är väldigt lösningsorienterad och ger mig inte förrän jag har kommit med en lösning på problemet. Jag är otroligt målmedveten. Delmål är något jag alltid sätter upp för att sedan kunnat nå mitt slutgiltliga mål.
Vad vill du bli ännu bättre på?
– Det jag skulle vilja bli ännu bättre på är att lära mig mer om branschen. Hur fungerar reseindustrin? Hur arrangerar man en sån pass stor mässa? Och det är dessa saker jag hoppas kunna få lära mig mer av under min praktik.
Varför vill du arbeta i reseindustrin?
– Jag vill arbeta inom reseindustrin dels för att jag älskar att resa, men också för att det är något som utvecklas hela tiden. Jag kan tänka mig att man får träffa/ha kontakt med människor från hela världen och se deras kulturer, vilket jag alltid varit intresserad utav.
Namn: Daniella Book
Titel: Redaktör
Familj: Mamma Susanne, pappa Tomas, syster Melissa & vovven Diesel.
Bor: Hägersten, Stockholm
Senaste resa: Malaga, Spanien
Favorithotell: Radisson Blu Istanbul
Favoritfärjebolag: Birka Cruises
Favoritreseapp: Ving
Flygbolag som jag helst åker med: Turkish Airlines, TUI, Norwegian
Favoritdestination: Malaga, då jag har många minnen där som liten.
Min drömresa: Maldiverna
Detta vet vi inte om dig: Jag var med om en jordbävning i Turkiet, Bodrum 2017.

Boka din plats på TNM2020 HÄR.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.