Annons:

David J. Herrera ny vd på Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (NCL) meddelar förändringar i sin högsta ledning. David J. Herrera kommer att bli NCL:s nya President. Harry J. Sommer utses till President och Chief Executive Officer för Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, enligt ett pressmeddelande.

”Det här året kommer att bli ytterligare en milstolpe för oss med den fortsatta utrullningen av Prima Class”

Den 1 april 2023 kommer David Herrera att ta över posten som President för NCL från Harry Sommer, som från och med den 1 juli kommer att tillträda posten som President och Chief Executive Officer för NCLH – företaget bakom Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises och Regent Seven Seas Cruises.

 David Herrera har haft ett antal ledande befattningar i företaget sedan 2015 och har spelat en nyckelroll i positioneringen av NCL som ett av världens ledande kryssningsföretag. I sin nuvarande roll som Chief Consumer Sales & Marketing Officer har David Herrera levererat solida resultat. I november 2022 satte NCL ett historiskt försäljningsrekord, och 2023 har börjat med den högsta beläggningen någonsin och ett nytt försäljningsrekord i januari.

Katy Perry och Harry Sommer.

”Under nästan ett decennium har David och jag arbetat nära tillsammans för att öka NCL:s globala närvaro och forma varumärkets framtid. Med mer än 25 års gedigen yrkeserfarenhet och en stark bakgrund inom ekonomi, försäljning, marknadsföring och affärsutveckling är David en viktig del av NCL:s framgång, och jag är övertygad om att han kommer att fortsätta att lyfta och stärka NCL:s utveckling på den kommande resan”, säger Harry Sommer, tillträdande President och Chief Executive Officer för Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

 I sin nya roll kommer David Herrera att ansvara för den övergripande strategiska visionen och genomförandet av varumärkets affärsplan, och hans rapporteringslinje kommer att innefatta intäktsstyrning, gästservice, varumärkesfinansiering, internationell försäljning och den nyligen skapade avdelningen Experiences at Sea, som fokuserar på att utveckla unika upplevelser och evenemang för gästerna.

”Jag är hedrad och ödmjuk över att få möjlighet att leda det talangfulla och passionerade NCL-teamet och att få fortsätta arbeta med Harry och vårt enastående ledarskapsteam för att bygga vidare på vår starka dynamik tillsammans. Det här året kommer att bli ytterligare en milstolpe för oss med den fortsatta utrullningen av Prima Class, och jag ser fram emot att få leda vårt team och våra gäster på denna spännande resa”, säger David Herrera, tillträdande president för Norwegian Cruise Line i ett pressmeddelande..

 David Herreras nya roll innebär också nya titlar för ett antal andra betrodda NCL-anställda. Adam Malone blir Chief Marketing Officer och Michael Tomoleoni utses till Chief Consumer Sales Officer. Dessutom tar Jason Krimmel över som Chief International Sales and Marketing Officer, där han kommer att arbeta nära David Herrera med NCL:s internationella expansion.

Kommentarer är stängda.