Annons:

Annons:

De har fått nytt jobb i juni 2015

Ett gäng nykomlingar på Rese-Konsulterna i Göteborg och nya chefer på Royal Caribbean och Radisson Blu. Se listan på de som fått nytt jobb hittills i juni.

Patrik Nordkvist är ny hotelldirektör på Scandic Skellefteå. Han var tidigare hotelldirektör för First Hotel Statt i Örnsköldsvik.

Göran Grell är ny vd för Rese-Konsulterna. Han är delägare i bolaget och var tidigare ansvarig för reseverksamheten i Braganza.

Monica Frisk är ny verksamhetsledare/vd för Gotlands Besöksnäring AB. Hon kommer närmast från Familjen Helsingborg.

Lisa Schröder är ny boknings- och revenue manager på Lejondals Slott. Hon arbetade senast för Norse Hotels.

Stefan Johansson är ny platschef på Hufvudsta Gård Mat & Möten. Han har tidigare arbetat som konsult inom affärsutveckling och marknadsföring för bland annat hotell- och konferensanläggningar. 

Rese-konsulterna i Göteborg har anställt flera nya personer.

Margareta Maxwell är ny finanschef. Hon har tidigare arbetat på British Airways Travel Shops i Belfast och som ekonomichef på Elite Hotels i Göteborg.

Charlotta Björklund gör comeback på företaget efter några år på Lundwall Travel. Charlotta är gruppledare på avdelningen Sydvästra Europa.

Mari Rosenquist är ny ansvarig för storstäder i Europa, Berlin, Prag, Budapest och Wien. Hon kommer närmast från Elite Park Avenue Hotel i Göteborg.

Josefine Lindstrand är ny reseproducent på avdelningen Mellaneuropa. Hon är utbildad på Scandinavian College of Travel and Tourism i Dalarna och har praktiserat på Rese-konsulterna.

Frida Lindstrand, syster till Josefine, förstärker Mellaneuropaavdelningen. Hon har tidigare arbetat på Scandic Europa i Göteborg.

Mats Jacobsson är ny Nordenchef för Royal Caribbean International, Celebrity Cruises och Amara Club Cruises. Han har tidigare arbetat på Air Berlin och SAS.

Michael Repser har utsetts till ny general manager på Radisson Blu Arlandia Hotel och Radisson Blu SkyCity Hotel. Han kommer närmast från GM-jobb på Park Inn by Radisson i Hammarby Sjöstad och Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.