Annons:

Annons:

Eivor Andersson till Nordic Camping-First Camps styrelse

Den före detta VD:n för både Ving och TUI, Eivor Andersson, som blir ny styrelseledamot i Nordic Camping-First Camps styrelse. Dessutom investerar Eivor i det snabbväxande bolaget. Med sig tar hon viktiga erfarenheter från charterbranschen.

Eivor har en bakgrund som Nordenchef för resekoncernen TUI, och VD för Ving. Hon är idag styrelseordförande i börsnoterade Skistar, och sitter även i styrelsen för Mekonomen, Svenska Spel och Unlimited Travel Group. 

 – Det ska bli både roligt och spännande att få arbeta i en del av resebranschen som har riktigt stor utvecklingspotential och speciellt nu när efterfrågan på naturnära, aktiva semestrar i närområdet stadigt ökar, säger Eivor Andersson.

Nordic Camping-First Camp är glada över tillskottet:

– Det är med glädje vi välkomnar Eivor som ny ledamot i styrelsen och delägare i bolaget. Eivor har en gedigen bakgrund från ledande positioner samt styrelsearbete inom rese- och turistnäringen, och hennes erfarenhet kommer att spela en viktig roll i Nordic Camping-First Camps fortsatta utveckling, säger Karl Svozilik, styrelseordförande för Nordic Camping-First Camp. 

I likhet med övriga externa styrelseledamöter och bolagets ledningsgrupp kommer Eivor att investera i bolaget. 

Kommentarer är stängda.