Annons:

Elin Burström är ny hotelldirektör på Scandic Skellefteå

Scandic har rekryterat Elin Burström som nyligen tillträtt tjänsten som Hotelldirektör för Scandic Skellefteå. Elin är en intern talang som under det senaste året haft rollen som operativ chef på Scandic Skellefteå, enligt ett pressmeddelande.

Elin har sedan 2015 varit en integrerad del av Scandic Skellefteå då hon tidigare varit operativ chef på hotellet och kan verksamheten utom och innan. Hon har även under fem år varit ansvarig för mat- och dryckesverksamheten på Scandic Skellefteå och har sedan tidigare en bred erfarenhet från befattningar inom just mat & dryck.

– Det känns superroligt att rekrytera en intern talang till detta uppdrag. Elin är en naturlig ledare och eftersom hon har stark lokalkännedom och en gedigen branschfarenhet, är jag övertygad om att hon kommer att tillföra mycket till vår organisation framgent, men också i nuläget när besöksnäringen har påbörjat sin återstart, säger Karin Lundman, Distriktsdirektör för Scandic norra Sverige i ett pressmeddelande.

– Det känns roligt och ärofyllt att få detta uppdrag. Scandic är ett fantastiskt företag med många möjligheter och jag är stolt över att fått förtroendet och tillhöra en organisation med goda värderingar. Både Skellefteå och hotellet ligger mig varmt om hjärtat eftersom jag anser att vår fantastiska stad ska vara det självklara resmålet när turister från världens alla hörna ska besöka Västerbotten. Jag ser mycket fram emot att stärka arbetet med att positionera hotellet och Skellefteå som destination, tillsammans med mina fantastiska kollegor och det lokala näringslivet, säger Elin Burström, nytillträdd Hotelldirektör för Scandic Skellefteå.

Elin tillträdde sin roll som Hotelldirektör på Scandic Skellefteå i juni 2021.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024