Annons:

Annons:

Förarbyte för Quality Hotel i Göteborg

Quality Hotel 11 med klassiska Eriksbergshallen samt Quality Hotel Winn på Hisingen i Göteborg får nya chefer. Två interna erfarna stjärnskott som genomgått Nordic Choice Hotels högsta ledarskapsprogram får nya utmaningar.

Det är Quality Hotel Winns hotelldirektör Ina Aganovic som gör en 6 kilometer lång förflyttning på Hisingen i Göteborg när hon tar över som VD och hotelldirektör på den klassiska anläggningen Quality Hotel 11 med Eriksbergshallen. Samtidigt återvänder Clarion Hotel Posts tidigare säljchef Dan Bergstén till Göteborg efter 2,5 år i Norge som bland annat hotelldirektör och tar över Quality Hotel Winn efter Aganovic. Båda personerna har en gedigen bakgrund inom hotellbranschen och har genomgått Nordic Choice Hotels högsta ledarskapsutbildning.

Ina Aganovic har under åren haft olika ledarroller inom hotell-, restaurang- och detaljhandeln och har en kandidatexamen i turismvetenskap vid Linnéuniversitetet i Kalmar i bagaget.

Dan Bergstén har utöver roller som hotelldirektör och säljchef en bakgrund inom resebranschen där han för TUI Nordics räkning haft ledarroller på destinationer i Europa och Asien. Dan har även en Bachelor of Arts i Business Management från Dublin Business School på Irland.

Nu väntar nya utmaningar för dom båda. Ina har redan tillträtt som hotelldirektör för Quality Hotel 11:a och kommer fram till dess att Dan är på plats också ansvara för Quality Hotel Winn.

– Nu är det dags att sätta Hisingen på kartan. Ingen minns en fegis och därför ska vi nu kavla upp ärmarna och tillsammans med det fantastiska teamet på 11:an lägga pusslet för hur vi med mod ska lyfta området och hotellet ytterligare. Det är dags för Hisingen att ta klivet ut ur skuggan av Göteborg, säger Quality Hotel 11:ans nye VD och hotelldirektör Ina Aganovic.

Dan Bergstén avslutar nu sin nuvarande roll som VD och hotelldirektör för Quality Hotel Residence i Sandnes Norge för att den 28 juni ta över chefsrollen på Quality Hotel Winn.

– Jag har hela mitt yrkesverksamma liv lagt min själ i att forma bra team och lyfta destinationer. Med platser som Sharm el Sheikh, Sinemoretz och Krabi i bagaget så är jag rustad för det mesta och har en hel del erfarenhet för att nu tillsammans med mitt och Inas team lyfta Hisingen och få igång resandet igen efter pandemin, säger Dan Bergstén i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Room Republic söker VD
Sista ansökningsdag:
15 oktober 2021
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.