Annons:

Göran Meijer utsedd till CFO för Nordic Camping-First Camp

Den 22 augusti 2019 tillträder Göran Meijer som Chief Financial Officer (CFO) för koncernen Nordic Camping-First Camp. Göran har tidigare varit CFO i bland annat Besikta Bilprovning och Lekmer.se, enligt ett pressmeddelande.

I mars 2019 gick Nordic Camping och First Camp samman och tillsammans bildar bolagen Nordens största och ledande campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Till den nya koncernledningen har Göran Meijer tillsatts.

”Jag är väldigt glad över att vi får ombord Göran och tillsammans med övriga ledningsgruppsmedlemmar och medarbetare har vi ett riktigt dream-team för den spännande resa som vår koncern står inför. Göran har många viktiga erfarenheter i bagaget som CFO i flera bolag, konsult och investeringsansvarig”, säger Johan Söör, koncern-VD.

”Jag har följt företaget under en längre tid och när den här chansen dök upp var det ett lätt beslut att ta chansen att få vara med om att driva utvecklingen i campingbranschen och bygga ett bolag i världsklass”, säger Göran.

Göran kommer närmast från en tjänst som koncern-CFO i Estate FM Group och har tidigare varit CFO för Lekmer.se och Besikta Bilprovning. Han var dessförinnan verksam som Investment Manager på Nordstjernan och som managementkonsult. Göran har en civilingenjörsexamen från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

 

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024