Annons:

Han är ny General Manager för Clarion Hotel® Stockholm – förflutet på Scandic och Thon

Nu berättar Clarion Hotel® i ett pressmeddelande att Børre Halbert blir ny vd för Clarion Hotel® Stockholm med start 16 december.

Börre kommer med två decennier av framgångsrik ledarerfarenhet inom hotellbranschen. Clarion Hotel säger att de letade efter en person med passion för människor och som besitter ett enastående ledarskap. Hans karriär är präglad av att inspirera och utveckla team, vilket har resulterat i hög engagemangsnivå och prestanda på tidigare arbetsplatser.

– Jag är övertygad om att framgång i hotellbranschen handlar om att skapa en omtänksam miljö där både gäster och medarbetare känner sig välkomna och uppskattade, säger Børre Halbert i ett pressmeddelande. Min målsättning är att skapa en positiv inverkan genom att fokusera på att bygga starka relationer och upprätthålla en hög kvalitet i alla våra tjänster.

Børre kommer med tidigare erfarenhet från Scandic Sverige, där Børre uppnådde goda resultat på flera hotell i Stockholmsregionen, samt från Thon Hotels i Norge. Ursprungligen kommer Børre från Norge men har bott med sin familj i Sverige i flera år.

– Vi hälsar Børre varmt välkommen till Clarion Hotel® Stockholm och är övertygade om att hans entusiasm och kompetens kommer att bidra till att lyfta hotellet till nya höjder, skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster och fortsätta bygga starka team av våra medansvariga, säger Miri Sumiq, Driftsdirektör på Clarion Hotel® Sverige i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024