Annons:

Annons:

Han ska sälja Scandic internationellt

Scandic vill expandera på den internationella affärsmarknaden och tillsätter därför Klaus Johansen som får en nytillsatt roll i företaget.

Klaus Johansen tillträder som vice president group & international sales med ansvar för Scandics intra-nordiska och internationella försäljning. Ett jobb som innebär att han kommer ha ett övergripande ansvar för Scandics internationella försäljning.

Klaus Johansen har 20 års erfarenhet från reseindustrin. Han kommer senast från en position inom Tui där han var ansvarig för arrangörens samarbete med flygbolag, hotell och biluthyrningsföretag samt dess försäljningsstrategi för andra europeiska länder.

– Det ska bli väldigt stimulerande att få möjlighet att bidra till Scandics fortsatta utveckling och framgång. Jag kommer att ha ett starkt säljteam bakom mig och tillsammans ska vi utveckla våra säljstrategier för att nå ut ännu starkare till både befintliga och nya kundgrupper, säger Klaus Johansen i ett pressmeddelande.

Klaus Johansen tillträder sin nya roll i dag, den 1 mars, med bas i Köpenhamn.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019