Annons:

Här är Scandic nya HR-direktör

Scandic har rekryterat Åsa Dammert till rollen som HR-direktör. Hon kommer att driva utvecklingen av våra HR-frågor och den långsiktiga ledar- och kompetensförsörjning för Scandics 85 hotell och 7 000 medarbetare i Sverige samt ingå i Scandics svenska ledningsgrupp. Åsa tillträder sin nya roll under augusti.

– Jag är mycket glad över att kunna välkomna Åsa till Scandic. Vi är en personalintensiv verksamhet och som sådan har HR en nyckelroll i organisationen. Jag är imponerad av hennes kompetens inom organisationsutveckling samt kultur- och ledarskap och hon kommer att tillföra mycket i ledningsarbetet och att driva Scandic framåt, säger Peter Jangbratt, VD, Scandic Sverige.

Åsa kommer närmast från Santander Consumer Bank där hon varit HR Direktör. Innan dess arbetade hon som HR-chef på Connecta Group och har även stor erfarenhet från Acando, Capgemini och Ernst & Young som managementkonsult.

– Jag brinner för att utveckla ledarskap och engagemang samtidigt som man driver affären framåt och skapar mätbara resultat genom att ha en stark kultur. Scandic är ett otroligt spännande företag med ett erkänt gott arbetsgivarvarumärke. Jag ser mycket fram emot att få lära mig en ny bransch och att få bidra till att Scandic fortsätter att utvecklas i samma postiva riktning, säger Åsa Dammert.

Åsa Dammert efterträder Henrik Dider som lämnade Scandic i mars, 2019. Pia Nilsson är ställföreträdande fram till dess att Åsa tillträder i augusti.

Kommentarer är stängda.

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024