Annons:

Håvard Sveen till Celebrity Cruises

Kryssningsföretaget Celebrity Cruises utökar nu sitt nordiska säljteam med en ny medarbetare, Håvard Sveen, som nu är tillbaka i kryssningsindustrin efter 10 år på Norwegian Air Shuttle. Målet är att ytterligare stärka relationen med nordiska resebyråer och affärspartners, samt öka kännedomen om kryssningsrederiet på den nordiska marknaden.

“Jag ser väldigt mycket fram emot att komma i gång med uppgiften och öka kännedomen om Celebrity Cruises”

Celebrity Cruises, som är känt för sina lyxkryssningar i en avslappnad miljö och stilfull design, har från och med 1 maj anställt Håvard Sveen som Key Account Manager i Celebrity Cruises europeiska säljteam. Håvard tillför gedigen erfarenhet av försäljning inom resebranschen. De senaste 10 åren har han representerat Norwegian Air Shuttle på flera olika marknader och var innan dess en del av Royal Caribbean Group, där han arbetade med att sälja kryssningar för Royal Caribbean, Celebrity Cruises och Azamara Club Cruises.

Från sitt kontor i Oslo kommer Håvard att arbeta nära Klaus Tøth, som har sin huvudbas i Danmark. De kommer ha ett tätt samarbete för att bygga ännu starkare relationer med resebranschen och fortsätta öka medvetenheten om Celebrity Cruises på den nordiska marknaden. 

– Jag är glad att välkomna Håvard till vårt Celebrity EMEA Sales Team. Både Norge, Sverige, Danmark och Finland är stora marknader för oss. Jag ser fram emot att vi med hans närvaro – tillsammans med Klaus – kan visa vårt fortsatta engagemang för våra resepartners i Norden. Håvard kommer vara med och inspirera ännu fler gäster att gå ombord på Celebrity Cruises och få uppleva våra avslappnade lyxresorter till havs, säger John Wilson, Sales Director i EMEA för Celebrity Cruises.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att komma i gång med uppgiften och öka kännedomen om Celebrity Cruises – och ge denna fantastiska produkt den uppmärksamhet i Norden som den verkligen förtjänar, säger Håvard Sveen.

Kommentarer är stängda.