Annons:

Hon är ny vd på Vitec Travelize AB

Margareta Maxwell är utsedd till ny VD på Vitec Travelize AB och startar den 16 januari.

”Kul att vidareutveckla ett så välskött företag”

Margareta är idag ekonomichef för Elite Park Avenue och Elite Plaza Hotell i Göteborg. Hon har tidigare varit på bland annat RK Travel Group, British Airways och andra befattningar inom Elite.

– Margareta blir en mycket bra ledare för att driva Travelize vidare på vår resa att ge arrangörer programvara för att göra försäljning av resor enkelt och effektivt, säger Anders Johansson, grundare och VD under de första 20 åren.

– Jag ser med stor tillförsikt fram mot att introducera och lämna över till Margareta!

– Det skall bli väldigt kul att vidareutveckla ett så välskött och framgångsrikt företag som Vitec Travelize AB och igen jobba nära och ihop med alla fantastiska researrangörer i Travelize, säger Margareta i ett pressmeddelande.

  • Om Travelize
  • Vitec Travelize utvecklar och tillhandahåller ett komplett verksamhetssystem för mindre och medelstora researrangörer och resebyråer. Den webbaserade programvaran möjliggör effektiv resebokning, webbpublicering och administration. Systemet erbjuder en rad funktioner för kund- och betalhantering samt marknadsföring. De cirka 300 kunderna finns främst i Sverige, Danmark och Norge.
  • Om Vitec
  • Vitec är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Vitec har 1 200 medarbetare, är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 1 571 Mkr år 2021.

En kommentar

  1. Anonym: Grattis, Margareta och Travelize. Det här blir bra. Göran G
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024