Annons:

Annons:

Hospitality tech-bolaget VisBook rekryterar marknadsdirektör, ska dubbla försäljningen

Det norskgrundade hospitality tech-bolaget VisBook är en känd spelare i branschen. VisBook är marknadsledande inom Property Management Systems (PMS system) i Norge, och tar nu allt större marknadsandelar i Sverige och Skandinavien. När bolaget nu växlar upp rekryteras Erica Salonius till rollen som marknadsdirektör. ”I slutet på 2020 vill vi ha dubblat vår kundstock i Sverige” menar Erica i ett pressmeddelande.

VisBook – leverantör av hotellsystem med ca 40 anställda i Sverige, Norge, UK och Island – tillsätter ny marknadsdirektör med bred digital kunskap för att driva affären framåt.

Ett naturligt steg i VisBooks tillväxtresa blir att skapa rum för en fullt dedikerad marknadsroll, berättar Øystein Selbekk, VD och delägare i bolaget.

Ny i ledningsgruppen och på posten är Erica Salonius, som de senaste åren drivit eget inom digital marknadsföring och innehaft rollen som Sales Manager på ett HR techbolag.

Jag är glad och taggad att få vara en del av denna tillväxtresa. Jag tror att VisBook har stor potential att växa i Sverige och internationellt.

I februari 2019 blev det tech-inriktade riskkapitalbolaget Standout Capital nya majoritetsägare i VisBook. Detta innebär ökade resurser för att accelerera bolagets långsiktiga expansionsplan. Som ett led i detta stärker nu VisBook upp ytterligare med Erica som ska börja med att strukturera marknadsaktiviteterna och förbättra kommunikationen.

Vi utvecklas hela tiden med nya features och förbättringar i programvaran, jag vill visa våra kunder att de valt helt rätt leverantör av PMS system berättar Erica.

Tidigare har Erica arbetat med ett antal olika bolag för att förbättra deras digitala marknadsföring. Hon är även ideellt engagerad i TEDxGöteborg där hon ansvarar över marknadsaktiviteterna.

Marknadsföring och kommunikation är viktigt både internt och under hela kundresan, det är en process som förtjänar kärlek. Jag är stolt, glad och tacksam för förtroendet att få leda denna utveckling inom VisBook, avslutar Erica med ett leende.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.