Annons:

Irene Gundersen är ny Key Account på Havila Kystruten

Havila Kystruten har anställt Irene Gundersen som ny Key Account Manager med ansvar för Skandinavien och Frankrike, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är mycket glada att få Irene ombord, så att vi kan göra vår produkt ännu mer känt på våra prioriterade marknader, säger försäljningsdirektör Johanna Hansli på Havila Kystruten.
Gundersen kommer från en tidigare roll som Key Account Manager för DFDS och har tidigare arbetat med försäljning både för Rica Hotels och Scandic Hotels samt som Head of Sales & Tourism för Oslo Fashion Outlet.

Irene Gundersen började i sin nya befattning i september och är redan igång med att lära känna företaget.Havila Kystruten är ett spännande varumärke, och jag gillar verkligen konceptet. Vi kommer in på en välbekant marknad, samtidigt som vi levererar något nytt och unikt längs Norges kust. Det har verkligen väckt mitt intresse, och jag ser fram emot den här utmaningen och möjligheten, säger Irene Gundersen.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Konferensproducent till STS Alpresor
Sista ansökningsdag:
30 september 2023