Annons:

Jack Reilly är ny hotelldirektör på Hobo Hotel

Jack Reilly är ny General Manager på hotellet Hobo på Brunkebergstorg i Stockholm. Han kommer senast från tjänsten som Food & Beverage Manager och Operations Manager på hotellet, och kommer nu att fortsätta utveckla Hobos varumärke och utmana de traditionella hotellnormerna, enligt ett pressmeddelande.

“Det fina med Hobo-konceptet är att det konstant är i betaläge, det växer och förändras organiskt”

Hobo i Stockholm är ett av Nordic Hotels & Resorts mest framgångsrika lifestylekoncept. Genom att gå emot normerna för hur ett boutiquehotell ska se ut och vara har man gjort sig ett namn, med sin ungdomliga och punkiga approach. Det är den här kaxiga personligheten som Jack Reilly har varit en stor del av att utveckla genom åren i olika roller. Nu axlar han rollen som General Manager.

– Hobo har varit en succé sedan man slog upp dörrarna. Det är ett banbrytande koncept med fokus på “urban explorers” och lokala upplevelser. När vi letade efter Hobos nästa General Manager visste vi att vi behövde någon som kunde andas och leva varumärket. Därför är jag väldigt glad över att kunna berätta att Jack Reilly är vår nya General Manager på Hobo Hotel, säger Henrik Berghult, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts i ett pressmeddelande.

Jack är en passionerad och innovativ ledare med över tio års erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen. Han kommer ursprungligen från England och har internationell erfarenhet, bland annat av att öppna och driva några av de bästa cocktailbarerna i Wellington, Nya Zeeland och Melbourne, Australien. 2017 började Jack sin resa inom Nordic Hotel & Resorts, då vid öppningen av hotellet At Six. Han gick sedan vidare till Operations Manager för hotellets stora takterrass Stockholm Under Stjärnorna. 2019 blev han en del av Hobo-familjen, då som Food & Beverage Manager, för att så småningom ta över rollen som Operations Manager.

När det kommer till att både sätta men också utveckla Hobos varumärke har Jack varit en viktig del i dess framgång. Med hans internationella erfarenhet av att öppna och utveckla globalt framgångsrika koncept kommer Hobo att stärka sin position på den nordiska hotell- och restaurangscenen. Framåt kommer man, precis som tidigare, att fortsätta att rikta sig mot nytänkande och öppensinnade “experience collectors” som värdesätter kreativitet.

– Mitt mål med Hobo är att fortsätta utveckla det till ett nytt typ av hotell. Vi vill skapa en institution som är mer än ett hotell; det ska vara en mötesplats dit både lokalbefolkningen och turister går för att umgås, oavsett om de bor hos oss eller inte. Det fina med Hobo-konceptet är att det konstant är i betaläge, det växer och förändras organiskt. Jag tror att Stockholm är redo för ett lifestylehotell som utmanar och överraskar, nu mer än någonsin, säger Jack Reilly, General Manager för Hobo.

Jack påbörjade sin tjänst i oktober 2022. Han rapporterar till Chief Operating Officer Henrik Berghult.

Kommentarer är stängda.