Annons:

Premium

“Jag är oerhört stolt att få ha jobbat under Jan Carlzon”

Reseindustriprofilen Johan Magnus Eriksson har ett nytt jobb på Newrest Inflight Logistics. I Travel News på-nytt-jobb-enkät berättar Johan vad han lärde sig på Aeroflot och SAS, vad Newrest gör, hur ofta han är inne på Tiktok och att han inte har en bil utan åker kollektivt.

“Inte alls omöjligt att SAS kommer ut som vinnare i andra ändan”

Grattis Johan Magnus Eriksson , du är har nytt jobb på Newrest Inflight Logistics. Varför valde Newrest Inflight Logistics dig?

Den främsta anledningen misstänker jag kan ha att göra med att Newrest Inflight Logistics är en form av ”start up/uppstickare” i Norden och erfarenheten från min förra tjänst var av samma karaktär.

Varför valde du att arbeta med Newrest Inflight Logistics?

Tycker om att jobba för ett ”uppstickarföretag”där det nu byggs från grunden i Norden och allt ännu ej är på plats. Dessutom är Newrest Inflight Logistics ett mycket välskött och oerhört vinstdrivande globalt och privat företag med bevisad framgång på andra marknader.

Vad gör Newrest Inflight Logistics?

Levererar catering, mat och utrustning till världens flygbolag.

Berätta lite om din bakgrund?

Efter examen från universitet i USA och Tyskland fullföljde jag min pojkdröm, att tjänstgöra som flygsteward, Pan American World Airways rekryterade på campus och flög ett år med bas i NYC. Sedan dess har det gått i ett:)

Mariya, Johan Magnus Eriksson och Valentina från Aeroflot.

Vad lärde du dig på Aeroflot under drygt åtta år?

På de exakt nio åren jag hade förmånen att få vara där, lärde jag mig bland annat vilket hinder visum är för resor mellan länder där visum är ett krav. Jag lärde mig…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium