Annons:

Jessica Hansson är ny VD på AKI Travel AB

Affärs-, grupp- och konferensresebyrån AKI Travel AB gör en förändring i ledningen. Efter 25 år tar Magnus Järrenfors ett steg åt sidan och ersätts av Jessica Hansson som VD, enligt ett pressmeddelande.

– Det här är något vi har planerat under en längre tid, men det är först nu vi har hittat en person med helt rätt profil, säger Magnus. 

Efter några tunga pandemiår har företaget hämtat sig. Resandet är tillbaka på 2019 års nivåer. AKI Travels båda ägare, Magnus Järrenfors och Mikael Baronowsky  

har samtidigt stakat ut strategin för framtiden. En framtid där Magnus själv väljer att ta ett steg åt sidan.

– Nu får jag möjlighet att lägga all tid på det jag är bäst på. Exempelvis projekt som utveckling av statistik och återrapportering av klimatavtryck för våra kunders räkning, utbilda  internt för att höja och säkra kvaliteten på de tjänster våra kunder anlitar oss för, samt  fortsätta att boka och ge våra kunder rådgivning. 

Företagets riktning för de kommande åren är tydlig. Med en ny VD på plats får företaget den  kraft som behövs för att verkställa de ambitiösa planerna. Jessica Hansson har lång erfarenhet  från resebranschen. 

– Jag har framför allt arbetat med grupp- och konferensresor, event och helhetslösningar för  unika reseupplevelser. Min bild är att framtiden ser gynnsam ut för byråer som erbjuder en  tydlig affärsresefunktion samt grupp- och konferensresor med hög kvalitet, säger Jessica. 

”Min erfarenhet kommer att passa väl in i bolaget och den plan vi har för de kommande åren.” 

De senaste åren har Jessica tillbringat i rekryteringsbranschen men kände när erbjudandet från  AKI Travel dök upp att det var en chans hon inte fick missa. 

– Min erfarenhet kommer att passa väl in i bolaget och den plan vi har för de kommande  åren. Västsverige, där vi finns i Borås, Göteborg och Varberg, är en mycket intressant marknad  att växa på. Även om många väljer våra digitala lösningar ser vi det som värdefullt med  personligt bemötande för att säkerställa våra kunders önskemål och unika behov, avslutar Jessica Hansson i ett pressmeddelande. 

AKI Travel, som startade 1991, är en västsvensk, privatägd affärs- och gruppresebyrå med  delägande i golfresebyrån Golfturen Nordic AB, samt privatresearrangören by Kettil Travel AB. 

2 kommentarer

  1. Travelman: Lycka till önskar En höjdhoppare, fd reseagent & numera bara resenär
  2. Göran på SABENA: Carry on Magnus och Jessica!