Annons:

Karin Liberg ny CIO på Resia

Resia Travel Group stärker upp ytterligare digitalt och rekryterar Karin Liberg som ny CIO. Karin har en gedigen erfarenhet av IT och affärsutveckling inom retail. Hon kommer nu till Resia Travel Group från Kapp-Ahl, där hon sedan 2005 har bidragit till företagets digitala transformation i flera olika roller, senast som Head of Business Office. Karin tar plats i Resia Travel Groups koncernledning och kommer att spela en viktig roll i Resias pågående förflyttning mot positionen som digital resebyrå med personlig service, enligt ett pressmeddelande.

– Både retail och resebranschen är mitt uppe i en stor omställning, där hela kundresan definieras om. Det är en spännande tid, och jag ser verkligen fram emot att få vara med Resia på den digitala resan. Jag kommer att ha starkt fokus på strategisk IT- och affärsutveckling som ett nav i förflyttning och kundanpassning, där kunden och affären alltid är min utgångspunkt, säger Karin Liberg, ny CIO på Resia Travel Group.

Som CIO för Resia Travel Group har Karin det övergripande ansvaret för koncernens IT-funktion och utveckling med uppdraget att utifrån kundens behov skapa rätt tekniska förutsättningar för affären.

– Karin kommer att vara en drivande kraft i vår fortsatta omställning. Med sin bakgrund och kompetens har Karin en värdefull erfarenhet från digital omställning och transformationsarbete inom retail. Jag är så glad att Karin kommer in med sin spetskompetens och sitt affärsfokus och jag ser fram emot att Karin tillsammans med vår IT-avdelning tar vårt arbete ett steg längre, säger Eva Moen, CEO på Resia Travel Group.

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024