Annons:

Linnea Malmberg ny hotellutvecklare på TUI

Linnea Malmberg är ny senior produktansvarig på resebolaget TUI och ska bland annat ansvara för det nordiska hotellkonceptet Blue Star. Senast kommer Linnea från SAS där hon var ansvarig för konceptutveckling och försäljning, enligt ett pressmeddelande.

Linnea Malmberg kommer från rollen som ansvarig för konceptutveckling och försäljning på SAS och är ny senior produktansvarig på TUI. Hon har tidigare även haft liknande roller på Philips och ICA. På TUI ska hon ansvara för destinationerna Grekland, Kap Verde, Marocko, Albanien, Bulgarien och Egypten, samt för att utveckla TUI:s populära nordiska hotellkoncept Blue Star vidare.

– Jag är väldigt glad över att välkomna Linnea in i teamet. Tillsammans med sin stora erfarenhet av konceptutveckling och försäljning, samt sitt kundfokus kommer hon att vara en viktig del i vårt arbete med att utveckla våra omtyckta koncept,
säger Jan Knutola, produktchef på TUI i ett pressmeddelande.

Blue Star är noga utvalda hotell som är anpassade för att passa nordiska gäster. Varje hotell har sin unika charm och genuina prägel, men oavsett vilket hotell man väljer möts man alltid av Blue Stars kännetecken: härliga poolområden, skandinaviska guider, personlig service och ett stort fokus på det lokala och hållbara. Linneas ambition är att öka Blue Stars kundnöjdhet ytterligare genom att hitta bredden i sortimentet och ta fram enkla och tydliga produkter som matchar kundernas behov.

– Jag ser fram emot att vidare utveckla TUI:s produkter och koncept utifrån vad våra kunder har för behov idag och i framtiden. säger Linnea Malmberg, senior produktansvarig på TUI i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024