Annons:

Annons:

Maria Tullberg ny chef för Resorts & Hotels inom Nordic Leisure Travel Group

Nordic Leisure Travel Group, där bland annat Ving ingår, förstärker nu ledningsgruppen med Maria Tullberg, som övertar ansvaret för avdelningen Resorts & Hotels och för de populära hotellkoncepten Sunwing Family Resorts, Sunprime och Ocean Beach Club, enligt ett pressmeddelande.

Maria tar med sig en lång erfarenhet från ledande befattningar inom bland annat Scandic och Radisson Blu och från ett antal år som hotelldirektör i Dubai för Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek. Maria kommer närmast från rollen som Cluster General Manager med ansvar för Stockholm Waterfront, Waterfront Congress Center och Radisson Blu Royal Viking Hotell.

–  Jag välkomnar Maria, som med sin långa erfarenhet och kunnande kommer att bidra till vår fortsatta utveckling, och inte minst till att vi fortsätter skapa de bästa veckorna på året för våra gäster. Vi har skapat minnen och upplevelser tillsammans med våra gäster i över 60 år. En av de främsta anledningarna till att många väljer Ving är våra fantastiska hotellkoncept, säger Magnus Wikner, koncernchef Nordic Leisure Travel Group i ett pressmeddelande.

Maria tillträder sin tjänst inom Nordic Leisure Travel Group i mitten av december där hon tar det övergripande ansvaret för koncernens egna koncepthotell.

– Det här är ett drömuppdrag där jag ser fram emot att få ta med mig mina erfarenheter och bidra till den fortsatta utvecklingen av Nordic Leisure Travel Groups fantastiska hotellkoncept, säger Maria Tullberg i ett pressmeddelande.

Peter Grandell, som haft ansvaret för Resorts & Hotels i 20 år, kommer att introducera Maria i arbetet och successivt gå över i en ny roll där han fortsätter arbetet med expansion och utveckling av koncernens hotellkoncept.

2 kommentarer

  1. Varför?: hmmm blandar engelska i ingressen och svenska i brödet!? Är detta det nya svarta, eller har slöheten att kopiera direkt från pressreleaser nått nya höjder? Svara
    • Travel News: Det har vi nu rättat till och ber om ursäkt för. Här är en gammal intervju med Maria https://www.travelnews.se/intervju/vi-ska-vara-forstavalet-vid-alla-storre-moten-i-sverige/ Svara

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Travel Consultant till Winberg Travel
Sista ansökningsdag:
5 november 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.