Annons:

Annons:

Norwegian utser ny CFO

Hans-Jørgen Wibstad har utsetts till Chief Financial Officer för Norwegian. Han tillträder tjänsten senast den 1 juni 2022, enligt ett pressmeddelande.

Hans-Jørgen Wibstad är idag EVP & CFO på Multiconsult ASA. Han har mer än 20 års erfarenhet från olika CFO- och ledningsroller inom industri, skeppsbyggnad, sjöfart och offshore, inklusive CFO för Kongsberg Gruppen. Hans-Jørgen har även bred erfarenhet från finansmarknaderna och har jobbit i corporate banking i flera år.

– Jag är verkligen glad över den här möjligheten. Norwegian är ett marknadsledande lågprisflygbolag med ett starkt varumärke och en lojal kundbas. När flygbranschen nu börjar återgå till det normala, ser jag fram emot att med mina tidigare erfarenheter bygga vidare och arbeta med en dynamisk och stark ledningsgrupp för att bygga upp ett starkt Norwegian, säger Hans-Jørgen Wibstad i ett pressmeddelande.

Wibstad är född 1964 och är norsk medborgare. Han har en masterexamen i företagsekonomi (MBA) från University of Colorado i Boulder i USA. Wibstad ersätter Geir Karlsen, som idag både är CFO och vd.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Israels TB söker PR specialist
Sista ansökningsdag:
8 december 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.