Annons:

Annons:

Ny styrelseordförande för SBTA

Vid SBTAs årsmöte den 12 maj valdes en delvis ny styrelse. Ny ordförande för den 38 år gamla föreningen blir Bobbi Djordjevic. Bobbi är Global Category Manager för Meetings, Events och Tradeshows på Dentsply Sirona – ett av världens ledande tillverkare av tandvårdsprodukter och tandtekniska lösningar.

Till vice ordförande valdes Mats Lagerholm, Corporate Travel Manager på Essity – ett globalt bolag med huvudsäte i Sverige, verksamt inom hygien och hälsa.

Övriga styrelsen består av Carina Pettersson på MSB, Rickard Lundström från Arbetsförmedlingen och Claes Lanner, Scandic Hotels samt nyvalda Cecilia Best på H&M, Tina Johansson på Spotify samt Kaj Genas CWT.

General Manager Lotten Fowler säger i en kommentar ”att det ska bli otroligt spännande att tillsammans med den nyvalda styrelsen få arbeta vidare med att utveckla och anpassa SBTA till en föränderlig värld. Pandemin har drabbat branschen hårt och vi behöver jobba tillsammans för att hitta en hållbar väg tillbaka.”

2 kommentarer

  1. Jens Pettersson: SBTA = Swedish Business Travel Association
  2. Urban: Jag förstår att SBTA hade ett gott syfte när den bildades av Travel Managers för att utbyta erfarenheter etc. Sen gjordes det om så att leverantörer mfl kunde tas med vilket gjorde hela organisationen, gruppen, helt värdelös. Att blanda ihop leverantörer MED kunder dvs de resande företagen i näringsliv och myndighet, var ett dåligt grepp. Som fd medlem skäms man hur det utvecklades. En Travel Manager arbetar inte i resebranschen utan är en inköpare som köper in från olika leverantörer. De skall vara fria från varandra för att garantera en fungerande marknad. Och utesluta korruption samt påverkan.
Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.