Annons:

Annons:

Ny VD på Radisson Blu Hotel, Malmö 

Martin Åkesson utnämns till ny VD för Malmös enda internationella hotell, Radisson Blu Hotel, Malmö. Martin har stor erfarenhet och kunskap om både hotellbranschen och Malmö eftersom han växte upp i regionen och har lett flera av Radisson Hotel Gruppens hotell i Norden.

”Som det enda internationella hotell i Malmö är mitt mål att positionera detta hotell som ett av de hotell gästerna först överväger när de väljer hotell i Malmö”, säger Martin Åkesson, General Manager för Radisson Blu Hotel, Malmö.

Martin Åkesson började först i Radisson Hotel Group i 1996, på Radisson Royal Hotel, som idag är Radisson Collection Royal Hotel Copenhagen. Sedan dess har han lett flera av Radisson Hotel Groups hotell i Norden, bland annat Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim Norge och Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.

”Vi är glada att välkomna Martin till sin hemstad Malmö. Med sin långa erfarenhet från branschen och våra hotell och hans engagemang för att skapa minnesvärda stunder är vi övertygade om att han kommer att uppnå bra resultat även på vårt hotell i Malmö ”, säger Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President för Radisson Hotel Group i Norra Europa.

 

En kommentar

  1. Marie: Än en gång, stort grattis till både dig, Martin och Radisson!

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.