Annons:

Ny VD till hotel At Six – Therese Mårtensson

Petter Stordalens prestigehotell At Six mitt i centrala Stockholm har rekryterat Therese Mårtensson som ny VD. Hennes uppdrag är att befästa hotellet i en stad där konkurrensen är brutal. Efter över ett år i en pandemi krävs mer än bara kunskap i att driva ett hotell för att lyckas, enligt ett pressmeddelande.

Therese har varit med från hotellets öppning, då i rollen som hotellchef. Hon känner sitt hotell utifrån och in och har genom åren bidragit till att skapa och definiera vad At Six är idag. Redan från start har At Six positionerat sig som ett samtida och internationellt hotell med en ambition om att leverera en premiumupplevelse i modern kontext. Med högkvalitativ och progressiv mat, konst och design i sitt DNA attraherar hotellet både gäster och medarbetare från hela världen. Nu vill Therese ta nästa steg med fokus på att driva förädling och utveckling av varumärket genom sitt team. 

– Hos oss har allas åsikt en plats, vi är duktiga på att få individer att känna sig sedda och att växa. Vi är en plantskola för vår bransch och genom den skapar vi en internationell upplevelsenivå genom den svenska modellen. Nu växlar vi upp ytterligare. Vi kommer att skapa vår egen At Six-modell som omfattar hur vi hittar de bästa när vi ska rekrytera och hur vi sedan ser till så att våra medarbetare får en tydligare roll i att utveckla hotellet vidare. Stockholm kan bättre och det ska vi bidra med genom vårt magiska team på hotellet, säger Therese Mårtensson VD At Six i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022
Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022
Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022