Annons:

Annons:

På nya jobb – September 2015

Många inom resebranschen har fått nya jobb efter sommaren. Detta innebär flera nya ansikten på Accor Hotels och en ny Sverigechef på Scandic. Se hela listan här.

Ia Lind är ny area brand director för Rezidor i Norden. Hon kommer ansvara för Rezidors hela varumärkesportfölj i Norden och sitta med i ledningsgruppen. De senaste tio åren har hon varit brand director för Park Inn på Rezidors huvudkontor i Bryssel, men återvänder nu till hemlandet Sverige. Tidigare har hon även drivit egen resebyrå i Marocko.

Jeanette Paulsson har utsetts till Senior Relationship Manager Scandinavia på Loyaltybuild Affinion International. Hon har tidigare arbetat som försäljningschef för Reval Hotels och British Airways.

Jessica Enbacka är ny it-direktör för TUI Nordic. Hon ersätter Peik Martin som tidigare i år blev it-direktör för TUI Groups nordiska region, vilken innefattar Sverige, Norge, Danmark och Finland, England, Irland, Kanada och Ryssland. Jessica har arbetat inom Fritidsresegruppen/TUI Nordic i 15 år.

Niklas Aronsson är ny reseinköpare på Schibsted/Let’s deal Resor. Han arbetade senast som production & accomodation manager på charteroperatören Langley.

Claus Arvin blir ny säljchef på Aircontact. Han har tidigare arbetat på North Flying, Danish Air Transport och G5 Executive i Schweiz.

Anna Lundén är ny travel trade & press manager Sweden på Atout France. Hon kommer närmast från en tjänst på SeaDream Yacht Club.

Peter Jangbratt har utsetts till ny Sverigechef på Scandic Hotels. Han har tidigare varit driftansvarig för företagets svenska verksamhet och distriktschef för Stockholm City-området.

Veronika Strand är ny försäljningsdirektör på Secret Escapes efter att senast ha arbetat som Nordenansvarig för hotell inom samma företag.

Lin Hägglund är ny innesäljare på Happy Tammsvik. Hon har tidigare arbetat med försäljning och event på Birka Cruises.

Madeleine Geidenstam är även hon ny innesäljare på Happy Tammsvik. Hon kommer senast från Svenska Möten.

Sandhamn Seglarhotell har anställt två nya försäljningschefer: Diana Lorentzon kommer närmast från en tjänst som projektledare på American Express. Johanna Eggel arbetade senast som hotellchef på Blue Hotel.

Henrik Harej är ny marknadskommunikatör på Flygstolen. Han arbetade senast som projektledare för e-postkommunikation på Webpower.

Fredrik Törn är ny chef för kundinsikt på TUI Nordic/Fritidsresegruppen. Han är utbildad ekonomie doktor på Handelshögskolan i Stockholm och kommer närmast från Coop där han var chef för kundinsikt.

Accor Hotels har anställt flera nya personer:

Zoran Jovanovic Ericsson är ny företagssäljare. Han har tidigare arbetat inom American Express, A Company och Quality Hotels.

Julie Chandelier är även hon ny företagssäljare. Hon är hämtad internt från Accor Hotels.

Richard Långström är ny strategisk företagssäljare. Han har tidigare arbetat som KAM Corporate i Norden för Accor Hotels.

Stine Grebstad har tillträtt som ny internationell försäljningskoordinator i Norden. Hon kommer närmast från MSC Cruises.

Helene Nilsson är ny projektledare på Meetagains kontor i Göteborg. Hon har tidigare arbetat med att organisera möten och kongresser för Congrex.

Markus Höglund har tillträtt som ny hotelldirektör på Söderköpingsbrunn. Han kommer närmast från en tjänst som marknadschef på Vadstena Klosterhotel.

 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.