Annons:

Peik Martin blir ny försäljningsdirektör på TUI i Norden

Peik Martin blir ny försäljningsdirektör på TUI i Norden. Tidigare försäljningsdirektör Morten Flamand tillträder som VD på Mediacom. TUI utökar Peik Martins roll, tidigare Director Transformation & Change, nu inkluderas alltså även digital försäljning i uppdraget, enligt ett pressmeddelande.

Peik Martin började sin TUI karriär 2008 som VD på den finska delen av bolaget som då hette Finnmatkat. Under sin tid på TUI har han varit ansvarig för de digitala plattformarna som CIO på TUI Group och även som CIO för Northern Region, som inkluderar TUIs Nordiska marknader samt Storbritannien och Irland. Uppdrag som givit honom erfarenhet inom interdisciplinärt ledarskap, digital transformation samt en god förståelse för de olika nordiska marknaderna. Peik tillträder sin nya roll i augusti.

– Med TUIs fokus på digitalisering är Peik den perfekta kandidaten för denna position. Peik Martin har visat att han är en duktig internationell ledare som är väl bekant med vår digitala försäljning och förstår de nordiska marknaderna, säger Alexander Huber, nordisk VD på TUI.

Peiks mål med uppdraget är att utveckla kundupplevelsen och fortsätta driva den digitala utvecklingen av försäljningen.

3 kommentarer

  1. Rolf Häggström, Grand Tours: Rätt man på rätt plats. Grattis TUI och lycka till Peik!
  2. Johanna Strand, Thabela Travel: Grattis Peik, håller med Rolf Grattis TUI!
  3. Pepsi, SAS: Lykkyä tykö !!