Annons:

Per Morberg ska vara ciceron på jakt- och matresor till Sydafrika

Tillsammans med skådespelaren och kocken Per Morberg erbjuder researrangören Jaktstil resor till Keta Private Nature Reserve, en privat farm beläget i provinsen Limpopo i Sydafrika. En resa som kombinerar jakt, safari, kultur och kulinariska upplevelser till en oförglömlig helhetsupplevelse, enligt ett pressmeddelande. Vill du följa med kostar det från 115 000 kronor per person.

“Efter att jag träffat killarna på Jaktstil och spånat så kände jag att ‘det här, det är bra!’”

– Vi är förstås oerhört glada över att ha fått chansen att få arbeta med en sådan nationalskatt och ikon som Per Morberg är. Att få arbeta med honom i ett sådant unikt och skräddarsytt sammanhang skapar en närmast perfekt produkt och upplevelse för våra resenärer. Kombinationen av jakt, safari, den lokala kulturen och den kulinariska upplevelsen, spelar alla en lika central roll i upplevelsen, säger Wictor Selin, VD på Jaktstil. 

Per Morberg kommer under resan att dela med sig av sin expertis och erfarenhet inom jakt och även stå för matlagningen.

– Jag blev faktiskt varnad för länge sen, att ”åk inte dit, för då måste du bara tillbaka”, och så har det visat sig vara. Det är ju som en helt annan värld där nere, helt magiskt. Efter att jag träffat killarna på Jaktstil och spånat så kände jag att ”det här, det är bra!” Att kunna kombinera de stora passionerna i mitt liv, både jakt och matlagning, är ju en ynnest i sig. Att dessutom göra det i ett land som Sydafrika och på Keta Park, gör det ju bara ännu mer fantastiskt. Det här är något jag ser väldigt mycket fram emot att göra, avslutar Per Morberg i ett pressmeddelande. 

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024