Annons:

Annons:

”Premium står för exceptionellt kvalitativa produkter”

Hummingbird Lifestyle Travel har precis rekryterat Marlene Kettil. Här berättar hon om premium, hur hon hamnar i sitt bästa flöde och reseindustrins största utmaning.

Grattis till nya jobbet på Hummingbird Lifestyle Travel. Varför valde de dig?

Tack! Ja du, jag tror det var främst för att jag är en engagerad, erfaren och kundorienterad resekonsult med högt förtroendekapital och stort hjärta.

Ni satsar på premium, vad tycker du är premium?

Premium står för exceptionellt kvalitativa produkter med högt värde för pengarna. Inte överdådigt och vräkigt. Snarare lågmält, småskaligt med ett väl genomtänkt koncept där man tänkt på allt in i minsta detalj för att kundupplevelsen ska maximeras.

Extra hög servicenivå som levereras rakt igenom från oss som resekonsulter och genom hela ledet till resans slut – och ofta även därefter.

Sist men inte minst: Premium idag betyder dessutom att skilja agnarna från vetet vad gäller hållbarhet. Det vill säga att om det ska vara en produkt av högt värde som står för hållbarhet ska det vara autentiskt hållbart, och inte bara så kallat gröntvättat.

Bästa anledningen att resa med Hummingbird? 

För att man alltid får det bästa och mest helhjärtade engagemanget. Vi har dessutom hjärtat på rätt ställe, vilket genomsyrar allt vi gör och det märker man lätt som kund

Hur börjar du din arbetsdag? 

Oftast med en kopp kaffe i köket med en eller några kollegor.
Kanske har någon varit med om något dråpligt på vägen till jobbet, och då får vi oss alla ett gott skratt!

Vi har roligt på jobbet, varje dag!

Vad skulle få dig att byta arbetsgivare?

Om den dagen kommer då mina tyglar dras åt för hårt och kreativiteten stannar upp. Jag hamnar oftast i mitt bästa flöde, när jag har en balans i frihet och struktur.

Dessutom drivs jag av att ha kunniga och härliga kollegor runt mig. Det har jag alltid haft genom alla år, även hos mina tidigare arbetsgivare. Men skulle jag av någon anledning tvingas till att arbeta helt i min ensamhet – då vet jag att arbetslusten skulle slockna fort.

Reseindustrins största utmaning?

Att förändringar idag sker otroligt fort, hela tiden.

Jag menar främst digitalisering men även vårt sätt att resa på. Hållbart resande lockar en allt större målgrupp, vilket i sig är väldigt positivt. Men reseindustrin har mycket arbete kvar att göra för att kunna tillgodose den ökade efterfrågan just när det gäller det.

Namn: Marlene Kettil

Titel: Senior Travel Designer

Familj: Man, en gemensam dotter och 2 bonusdöttrar

Ålder: 42

Bor: Göteborg

Senaste resa: Jag är just nu på Maldiverna och utforskar ett flertal öar

Favorithotell:  Just nu är det Gili Lankanfushi och Como Maalifushi på Maldiverna

Favoritfärjebolag: Stena Line för de har trafik på båda mina hjärtestäder Halmstad och Göteborg

Favoritreseapp: Instagram

Flygbolag som jag åker helst med: Qatar Airways

Favoritdestination:  Jag har aldrig kunnat svara helt på den frågan för jag har så många. Vietnam, Kuba, Maldiverna, Sydafrika…

Min drömresa: Till Norrland. Jag har aldrig varit norröver i Sverige.

Detta vet vi inte om dig: Jag älskar att dansa NIA. En träningsform inspirerad av dans, kampsport och mindfulness.

 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.