Annons:

Premium

”Reseindustrin måste tvätta bort ’super-spridar imagen’ ”

Fredrik Utheim är ny direktör på Marholmen Hotell & Konferens. Här svarar han på Travel News på-nytt-jobb-enkät om varför han fick jobbet, reseindustrins största utmaning och så ger han oss tre meningar som summerar hans karriär. 

Grattis Fredrik Utheim, du är ny direktör på Marholmen Hotell & Konferens, varför valde de dig?

Tack så mycket, Viggo! Den frågan skall nog passas till styrelsen, som gjorde valet.

Varför valde du Marholmen Hotell & Konferens?

Atmosfären – känslan när man åker över bron till de egna öarna. Marholmen är en destination på riktigt och så mycket mer än ett hotell. Här vill jag arbeta!

Begreppet destinationshotell är aktuellt och Marholmen har påbörjat en resa de senare åren, men det finns fortfarande många möjligheter kvar att utforska. Här finns en enorm potential att bli Sveriges nästa stora destination. Med en stabil och långsiktig ägare finns alla förutsättningar för vidare utveckling av en destination som ligger helt rätt i tiden.

Varför skall man åka till Marholmen Hotell & Konferens?

Atmosfären – Marholmen är något helt eget långt ifrån, men ändå nära stan. Lugn, natur, egentid och ett innehållsrikt utbud av aktiviteter och möjligheter året om. Många av aktiviteterna äger rum utomhus, är naturbaserade och tillgängliga, på land och på vatten, när det passar dig i ditt tempo. Vårt spa, Mareld, med ett helt nytt ljusrum har blivit extra populärt nu i vintermörkret. Trevliga rum med balkonger, sköna sängar och lyxiga…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium!

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium