Annons:

Annons:

SAS tappar sin finanschef

SAS meddelar idag att Torbjørn Wist kommer att lämna rollen som CFO under September 2020 för att bli ny CFO på Wallenius Wilhelmsen. SAS har inlett processen med att utse hans efterträdare och Torbjørn kommer att fortsätta sin nuvarande roll till under uppsägningstiden, eller till dess en efterträdare är utsedd.

– Jag vill tacka Torbjørn för hans insatser under de senaste åren. Jag beklagar att Torbjørn nu valt att lämna men förstår och respekterar hans beslut. Vi påbörjar omgående en process för att finna hans efterträdare, säger Rickard Gustafson, vd SAS.

– Detta har inte varit ett enkelt beslut med tanke på den nuvarande marknadsoron, men är ett resultat av en process som började långt innan Covid-19 blev en global fråga. Låt det inte råda något tvivel om att min enda prioritering under de kommande månaderna är att säkerställa SAS fortsatta roll som leverantör av samhällskritisk infrastruktur i Skandinavien, säger Torbjørn Wist.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.