Annons:

Scandic rekryterar två chefer i Dalarna

Scandic har rekryterat Ulrica Boudiaf och Danijela Salov till tjänsterna som Hotelldirektörer för Scandic Lugnet och Scandic Borlänge, enligt ett pressmeddelande.

Ulrica kommer senast från tjänsten som Operativ chef för Scandics två hotell i Gävle och Danijela från Scandic Järva Krog, där hon tidigare var Hotellchef. Både Ulrica och Danijela kommer att fylla en viktig roll i att fortsätta stärka Scandic som hotellaktör i Dalarna, verka för att hotellen även framgent är en integrerad del av regionens näringsliv och för ett blomstrande inresande till Dalarna.

– Det är fantastiskt roligt att jag har fått förtroendet att bli en del av teamet på Scandic Lugnet. Jag har blivit mycket väl mottagen av alla härliga medarbetare och det ska bli roligt att utvecklas tillsammans. Hotellet har ett mycket fint läge för såväl elitidrotten, motionären, familjen eller konferensgruppen och med idrottsanläggningen inpå husknuten, ser jag fram emot många fina evenemang inom en snar framtid. Mina ambitioner för hotellet och destinationen går hand i hand med regionens och Visit Dalarnas framgångsrika arbete för att utveckla Dalarna, säger Ulrica Boudiaf, nytillträdd Hotelldirektör för Scandic Lugnet i ett pressmeddelande.

– Det har varit en spännande start för mig här i Borlänge och jag har blivit välkomnad av teamet på ett fantastiskt sätt. Jag är uppvuxen i Gästrikland och spenderat mycket tid i Dalarnas fantastiska natur. Just naturupplevelsen har lockat många inhemska turister under pandemin och med Scandics Borlänges nyrenoverade insida, stärker vi hotellutbudet i stan. Jag ser fram emot att kunna visa upp våra nya hotellrum och restaurang där vi introducerar ett helt nytt restaurangkoncept för våra gäster och besökare. Scandic Borlänge har nu stadens vackraste insida, säger Danijela Salov, nytillträdd Hotelldirektör för Scandic Borlänge i ett pressmeddelande.

Ulrica och Danijela tillträdde sina respektive roller som Hotelldirektörer under försommaren 2021.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024