Annons:

Secret Escapes rekryterar ny vd

Resesajten Secret Escapes befinner sig mitt i en omfattande tillväxtresa och expanderar nu ytterligare på den skandinaviska marknaden. Som ett led i att stärka erbjudandet, tillväxten och den lokala närvaron har Therese Agerberth anställts som vd för Skandinavien, enligt ett pressmeddelande.

– Sverige och Skandinavien är en viktig tillväxtmarknad och vi är mycket glada över att ha fått in Therese i Secret Escapes för att ta vår resetjänst till en ny nivå. Det är första gången i vår femåriga historia som vi har en vd på plats i Skandinavien, säger Ognjen Zeric, vd för Secret Escapes Central – och Nordeuropa.

Therese Agerberth har lång erfarenhet från liknande roller i rese- och hotellbranschen och har även varit ansvarig för ett flertal tillväxtresor för bolag runt om i världen. Närmast kommer hon från vd-posten från ett av bolagen inom The Travel Corporation, ett av världens främsta rese- och hotellarrangörer inom lyx och boutique. Där drev Therese ett stort omprofileringsarbete och ökade bolagets vinst med över 300 procent. Hon tar med sig en bred kunskap från resebranschen för lyxresor och med sin digitala spetskompetens har hon nu tagit sig an rollen som huvudansvarig för Secret Escapes i Skandinavien.

– Jag är ett genuint fan av Secret Escapes unika koncept. Secret Escapes är mer än bara en kommersiell sajt som ger rabatt på resor. Bakom våra hotellerbjudanden gömmer sig en stor skara experter som genom en gedigen kvalitetsprocess och dataanalys handplockar vår hotellportfölj, med hotell som man kan lita på och som möjliggör lyxupplevelser för alla människor, säger Therese Agerberth.

Som ny vd kommer Therese att ha det övergripande ansvaret för bolagets tillväxt på den skandinaviska marknaden och leda det strategiska arbetet. Secret Escapes har haft stora framgångar internationellt, men i Sverige har etableringen nyligen börjat ta fart. Nu satsar bolaget för att öka expansionen även på den svenska och skandinaviska marknaden genom att öka kännedomen om bolaget och tydliggöra erbjudandet för fler medlemmar.

Kommentarer är stängda.