Annons:

Singapore Airlines har en ny nordenchef: Jagdish Bhojwani

Singapore Airlines (SIA) har fått en ny General Manager i Norden. 43-årige Jagdish Bhojwani tar över rodret för den asiatiska flygjätten i Sverige, Danmark, Norge och Finland från Muhammad Raimi, som fortsätter sin karriär hos SIA i Paris. Jagdish har arbetat för SIA Group sedan 2001, senast som Area Manager för Singapore Airlines i Japan, enligt ett pressmeddelande.

“Det finns gott om tillväxtpotential och outnyttjade möjligheter i Norden”

SIA:s nya General Manager i Norden, Jagdish Bhojwani, tar över en växande marknad och ser fram emot att fortsätta den positiva utvecklingen och ytterligare stärka Singapore Airlines närvaro på den nordiska marknaden.

”Det finns gott om tillväxtpotential och outnyttjade möjligheter i Norden. Efterfrågan på resor till Sydostasien och Australien är fortsatt hög – både bland privat- och affärsresenärer. Vi har en god beläggning på vår skandinaviska linje och jag är glad över att vi i sommar åter kan erbjuda dagliga avgångar från Köpenhamns flygplats”, säger Jagdish Bhojwani i ett pressmeddelande.

Singapore Airlines före detta Nordenchef Muhammad Raimi.

Resemarknaden var mindre stabil när Muhammad Raimi tillträdde tjänsten 2021. Då påverkades flygtrafiken fortfarande av efterdyningarna av pandemin, och det är därför särskilt glädjande för Raimi att kunna lämna efter sig en marknad som präglas av framsteg och en stark reslust.

”Jag kommer att se tillbaka på mina år i Norden som en speciell tid i min karriär. När reslusten kom tillbaka lanserade vi spännande nyheter som de nuvarande fem veckoflygningarna, det bästa årsresultatet i SIA:s historia och i sommar kommer vi återigen att ha dagliga flygningar från Köpenhamn”, säger Muhammad Raimi.

Fakta Jagdish Bhojwani

43 år gammal, född i Indien.

Utbildning: Masterexamen i Aviation Industry Management

RMIT University, Melbourne, Australien.

Gift och har två barn.

Karriär inom Singapore Airlines Group

November 2023: General Manager Nordics, SIA (Köpenhamn)

September 2019: Area Manager Western Japan, SIA (Osaka)                  

Oktober 2014: General Manager Indien, SilkAir (Kochi)

November 2012: Chef för Andhra Pradesh, SilkAir (Hyderabad)

Januari 2011: Chef för Coimbatore, SilkAir (Coimbatore)

September 2001: SIA Cargo (Dubai, Melbourne, Singapore)

Kommentarer är stängda.

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024