Annons:

Annons:

SJ:s avgående vd Crister Fritzson tar över midcap-bolag

SJ:s avgående vd Crister Fritzson har utsetts till ny vd för Net Insight, som levererar lösningar för medienät, enligt ett pressmeddelande.

Tidigare under måndagen meddelade SJ att Crister Fritzson sagt upp sig och kommer att sluta sin tjänst under våren 2020. På måndagskvällen meddelar Net Insight att Crister Fritzson utsetts till ny vd för bolaget, och att han tillträder under första halvåret nästa år.”Jag och hela styrelsen är mycket nöjda med att vi lyckats rekrytera Crister som VD till bolaget. Hans erfarenhet av branschen och internationella samarbeten samt visad förmåga att framgångsrikt leda organisationer i stark förändring kommer att bli en viktig tillgång för bolaget”, säger Gunilla Fransson, styrelseordförande i Net Insight.

Crister Fritzson har varit medlem i Net Insights styrelse sedan 2013.

På meritlistan har han tidigare varit vd för Teracom AB samt vd för Boxer TV Access AB.

”Jag är glad och stolt över styrelsens förtroende och ser framemot att leda företagets nästa utvecklingsfas och internationella expansion tillsammans med all den innovationskraft som finns inom företaget” säger Crister Fritzson.

Crister Fritzson kommer ersätta nuvarande VD, Henrik Sund som kommer lämna bolaget under hösten.

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Jambo Tours/TEMA söker biljettör
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Tur & Retur söker erfaren resesäljare
Sista ansökningsdag:
3 februari 2020
Försäljningschef till Europaweekend
Sista ansökningsdag:
26 januari 2020
Säljare till Möten och Event
Sista ansökningsdag:
14 februari 2020