Annons:

SkiStar rekryterar Tobias Ekman – ny affärsområdeschef för Lodge & Hotell

Sedan den 1 juli i år har SkiStar ett helt nytt affärsområde och segment inom hotellverksamhet då man genom affären med Skiab Invest AB driver de sex främsta lodgerna och fjällhotellen i Sälen, Trysil och Hemsedal. För att intensifiera arbetet med att utveckla hotell- och lodgeverksamheten ytterligare tillsätter SkiStar nu en ny roll som ska driva och leda arbetet, enligt ett presmeddelande.

Tobias Ekman har lång och gedigen erfarenhet inom hotellbranschen, både inom försäljning, affärsutveckling och ledarskap. Han startade sin karriär i hotellbranschen som receptionist på Grand Hôtel i Stockholm och har sedan dess både hunnit med roller som både försäljningschef på Clarion Hotel Stockholm och att ha varit med och öppnat och drivit Clarion Hotel Sign i Stockholm som General Manager. Dessutom har Tobias varit koncerndirektör för Nordic Hotels & Resorts och även ägare av Waxholms Hotell utanför Stockholm. Sedan ett år tillbaka arbetar Tobias med hotellfastighetsfrågor inom den danska konsultfirman Nordic Hotel Consulting.

– Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta utvecklingen av både befintliga och kommande hotell och lodger inom SkiStar. Ett stort fokus för mig kommer även att vara att vidareutveckla attraktiva paket och att med hjälp av SkiStars hotell och lodger skapa minnesvärda fjällupplevelser på destinationerna året runt, säger Tobias Ekman i ett pressmeddelande.

I rollen som affärsområdeschef kommer Tobias att ha ett helhetsansvar för att leda och utveckla hotellverksamheten och konceptet SkiStar Lodge i nära samarbete med sin ledningsgrupp i Sverige och Norge samt tillsammans med SkiStars operativa och kommersiella verksamhet. Rollen rapporterar till SkiStars vd. Tobias kommer att påbörja introduktion och deltidsarbete som affärsområdeschef i SkiStar inom kort och utökar därefter tjänstegraden fr o m 1 maj 2022.

Inom affärsområdet SkiStar Lodge & Hotell pågår just nu färdigställandet av nya SkiStar Lodge Hundfjället i Sälen som invigs den 11 december.

Kommentarer är stängda.